Om oss

Finova

Finova er en uavhengig finansiell partner og rådgiver med fokus på corporate finance, crowdfunding og innovative løsninger for finansiering og investering. Vi sikrer tilgang til kapital, kompetanse og verdiutvikling for virksomheter.

verdier

Hvem er vi?

Finova er en totalleverandør av finansielle tjenester. Vi skreddersyr de beste finansieringsløsningene for virksomheter, og kombinerer tradisjonelle løsninger for fremskaffelse av kapital med nye mer effektive verktøy. Dette gir oss muligheten til å gi våre kunder de mest optimale og lønnsomme løsningene. I tillegg tilbyr vi tilrettelegging for salg og kjøp av selskaper gjennom skreddersydde strukturerte transaksjonsprosesser.

Finova har et mål om å være et selskap som legger tilrette for at våre ansatte, våre partnere og våre kunder får være en del av noe større enn seg selv. Vi vil bidra til at fler drømmer realiseres, og gi det beste av oss selv hver dag for å se andre lykkes.

Team

Martin Kolbrek

Chief Executive Officer / Partner

Martin har sin bakgrunn som vitenskapelig assistent ved Universitetet i Sørøst-Norge, der han har vært involvert i flere gründer- og vekstselskaper. Martin har også erfaring fra flere egne startups. Han er utdannet økonom med fordypning i innovasjon og entreprenørskap.

+47  950 23 017
martin@finova.no

Nicolay Ingebretsen

Chief Operating Officer / Partner

Nicolay er utdannet økonom med fordypning i innovasjon og entreprenørskap. Nicolay har erfaring fra flere egne prosjekter der han har hatt en sentral rolle i både utvikling og drift. Nicolay vet hvordan riktig kapital møter riktig prosjekt.

+47 936 93 559
nicolay@finova.no

Trude Sørdal

Customer Experience Manager

Trude studerer sitt siste året på en bachelorgrad i Økonomi og ledelse der hun spesialiserer seg i innovasjon og entreprenørskapsledelse. Trude jobber aktivt med oppfølgning av nye og eksisterende kunder for å gi de en best mulig opplevelse i møte med Finova.

+47  995 14 327
trude@finova.no

Silje Gjølstad

Investor Relations Manager

Silje har en MSc management graduate fra Cass Business School. I Finova jobber Silje konsekvent med å utvikle og ivareta en sterk portefølje av investorer og investeringsselskap.

+47 464 26 985
silje@finova.no

Christoffer Langeli

Key Account Manager

Christoffer er utdannet ved Høyskolen i Kristiania innen markedsføring og salgsledelse. Han har lang erfaring innen salg, og har senere fordypet seg i bærekraftig og digital markedsføring.

Tormod Moldestad

Styreleder

Prosjekt- og ledelseserfaring fra virksomheter innen olje & gass / industri. Tormod er utdannet innen finans. 

Roar Aasvang

Partner

20 års erfaring fra IT-markedet i Skandinavia

Gründer og leder for flere konsulent- og programvareselskap. Administrerende direktør for Exense ASA, et børsnotert IT-selskap fra 2000-2007

Jan Bratterud

Partner

30+ års erfaring fra IT- og finansbransjen.

Erfaring fra globale IT-selskap og mindre start-ups. Lang internasjonal erfaring og har jobbet med kunder i mer enn 30 land.

Elise Minde

Internship

Elise går siste året på en bachelorgrad i Økonomi og ledelse med spesialisering i innovasjon og entreprenørskapsledelse. Hun er på kontoret 3 dager i uken og deltaer på ulike arbeidsoppgaver som hører til den daglige driften i selskapet.

Samarbeidspartnere

Eierselskaper

Vår eierstruktur gjør det mulig å hjelpe deg enda litt lenger.

Jarlsberg Partners er en uavhengig finansiell rådgiver med et industrielt fokus som spesialiserer seg på kjøp og salg av virksomheter.

MTI Startup er et tidligfase investeringsselskap med lang erfaring fra oppstartsvirksomheter. MTI Startup tar en svært aktiv rolle i utvelgelse og oppfølging av det enkelte selskap.

Viken Partner invester i selskaper med vekstpotensial og legger til rette for vekst, utvikling og lønnsomhet for disse.