Om oss

Finova

Finova er en uavhengig finansiell partner og rådgiver med fokus på corporate finance, crowdfunding og innovative løsninger for finansiering og investering. Vi sikrer tilgang til kapital, kompetanse og verdiutvikling for virksomheter.

verdier

Hvem er vi?

Finova er en totalleverandør av finansielle tjenester. Vi skreddersyr de beste finansieringsløsningene for virksomheter, og kombinerer tradisjonelle løsninger for fremskaffelse av kapital med nye mer effektive verktøy. Dette gir oss muligheten til å gi våre kunder de mest optimale og lønnsomme løsningene. I tillegg tilbyr vi tilrettelegging for salg og kjøp av selskaper gjennom skreddersydde strukturerte transaksjonsprosesser.

Finova har et mål om å være et selskap som legger tilrette for at våre ansatte, våre partnere og våre kunder får være en del av noe større enn seg selv. Vi vil bidra til at fler drømmer realiseres, og gi det beste av oss selv hver dag for å se andre lykkes.

Team

Martin Kolbrek

CEO / Partner

Martin har sin bakgrunn som vitenskapelig assistent ved Universitetet i Sørøst-Norge, der han har vært involvert i flere gründer- og vekstselskaper. Martin har også erfaring fra flere egne startups. Han er utdannet økonom med fordypning i innovasjon og entreprenørskap.

+47  950 23 017
martin@finova.no

Nicolay Ingebretsen

COO / Partner

Nicolay er utdannet økonom med fordypning i innovasjon og entreprenørskap. Nicolay har erfaring fra flere egne prosjekter der han har hatt en sentral rolle i både utvikling og drift. Nicolay vet hvordan riktig kapital møter riktig prosjekt.

+47 936 93 559
nicolay@finova.no

Trude Sørdal

Internship

Trude går siste året av en bachelorgrad i Økonomi og ledelse med spesialisering inn mot innovasjon og entreprenørskapsledelse. Hun er på kontoret 3 dager i uken og jobber hovedsakelig med markedsføring, salg og blir med på de prosjektene som kommer inn.

+47  995 14 327
trude@finova.no

Roar Aasvang

Partner

20 års erfaring fra IT-markedet i Skandinavia

Gründer og leder for flere konsulent- og programvareselskap. Administrerende direktør for Exense ASA, et børsnotert IT-selskap fra 2000-2007

Jan Bratterud

Partner

30+ års erfaring fra IT- og finansbransjen.

Erfaring fra globale IT-selskap og mindre start-ups. Lang internasjonal erfaring og har jobbet med kunder i mer enn 30 land.

Tormod Moldestad

Styreleder

Prosjekt- og ledelseserfaring fra virksomheter innen olje & gass / industri. Tormod er utdannet innen finans. 

Christoffer Langeli

Key Account Manager

Christoffer er utdannet ved Høyskolen i Kristiania innen markedsføring og salgsledelse. Han har lang erfaring innen salg, og har senere fordypet seg i bærekraftig og digital markedsføring.

+47  974 13 254
christoffer@finova.no

Elise Minde

Internship

xxxx

Samarbeidspartnere

Eierselskaper

Vår eierstruktur gjør det mulig å hjelpe deg enda litt lenger.

Jarlsberg Partners er en uavhengig finansiell rådgiver med et industrielt fokus som spesialiserer seg på kjøp og salg av virksomheter.

MTI Startup er et tidligfase investeringsselskap med lang erfaring fra oppstartsvirksomheter. MTI Startup tar en svært aktiv rolle i utvelgelse og oppfølging av det enkelte selskap.

Viken Partner invester i selskaper med vekstpotensial og legger til rette for vekst, utvikling og lønnsomhet for disse.