Video & Design

Nøkkelen i crowdfunding?

Videoen din er helt avgjørende for hvor stor suksess kampanjen din får. Vet du hvordan videoen skal være bygget opp? Hvor lenge den skal vare? Eller hvor mye det koster for en video som bidrar til en mer vellykket kampanje? Vi har svaret, og det vil mest sannsynlig overraske deg. Video tilpasset crowdfunding er nemlig ikke som alle andre reklamefilmer.

Hvordan bør en kampanjeside være designet? Hva skal den inneholde? Hvor mye har egentlig designet å si for oppmerksomheten du vil få? Vi ønsker å hjelpe deg til å ta de riktige valgene, gi deg de riktige oppfordringene, og det riktige innholdet for at kampanjen skal ha størst effekt. 

Tjenester

Video

Selvfølgelig er produktet eller tjenesten din nøkkelen til en vellykket kampanje. Ut i fra vår kunnskap har vi likevel funnet ut at videoen din har en viktig finger med i spillet når det kommer til grad av suksess. Vi har spesialisert oss på hva som er en effektiv kampanjevideo.

Kampanjedesign

Kampanjedesign er vanskelig fordi det handler ikke bare om innbydende bilder og litt informativ tekst. Det handler vell så mye om å lage en gjennomført og overbevisende helhet på kampanjen. Husk at alt du eksponerer har en effekt, enten positivt eller negativt.

Vi har et mål om å bistå med å få mest mulig helhetlig kampanjen.

Under den kreative prosessen jobber vi tett sammen med deg og teamet ditt for å forstå funksjonene og fordelene med produktet eller tjenesten din. Vi vil sikre at vi forstår oss på hele konseptet og verdiene som skal skapes, leveres og formidles.